Terms of use

Terms of use

Τελευταία Ενημέρωση: 1/4/2024

Καλώς ήρθατε στη Wiser Real Estate! Οι παρακάτω Όροι χρήσης διέπουν τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών της Wiser Real Estate. Με την πρόσβαση ή τη χρήση του ιστότοπου ή των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε να συμμορφωθείτε και να υπόκειστε σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με κάποιο μέρος αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας ή τις υπηρεσίες μας.

1. Χρήση των Υπηρεσιών μας:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας μόνο για νόμιμους σκοπούς και σύμφωνα με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Είστε υπεύθυνοι για το να διασφαλίσετε ότι η χρήση του ιστότοπου μας και των υπηρεσιών μας δεν παραβιάζει κανένα ισχύον νόμο ή κανονισμό.

2. Λογαριασμοί Χρηστών:

Ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπού μας ή των υπηρεσιών μας μπορεί να απαιτούν τη δημιουργία λογαριασμού. Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, συμφωνείτε να παρέχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των διαπιστευτηρίων του λογαριασμού σας και για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται με τον λογαριασμό σας.

3. Πνευματικά Δικαιώματα:

Όλο το περιεχόμενο και τα υλικά που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπό μας ή τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων κειμένου, γραφικών, λογοτύπων, εικόνων και λογισμικού, είναι ιδιοκτησία της Wiser Real Estate ή των αδελφών της ή των δικαιούχων άδειας της και προστατεύονται από το πνευματικό δικαίο και άλλους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Δεν επιτρέπεται η χρήση, τροποποίηση, αναπαραγωγή ή διανομή οποιουδήποτε περιεχομένου από τον ιστότοπό μας ή τις υπηρεσίες μας χωρίς την προηγούμενη γραπτή μας συγκατάθεση.

4. Περιορισμός Ευθύνης:

Στο μέγιστο δυνατόν που επιτρέπεται από το νόμο, η Wiser Real Estate δεν θα φέρει ευθύνη για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, περιστασιακές, ειδικές ή παρακείμενες ζημίες που προκύπτουν από ή σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπού μας ή των υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, ζημίες για απώλεια κερδών, καλής βούλησης, χρήσης, δεδομένων ή άλλες άυλες απώλειες.

5. Απαλλαγή Ευθύνης:

Συμφωνείτε να απαλλαγείτε και να προστατεύσετε την Wiser Real Estate, τις θυγατρικές της, τους αξιωματούχους της, τους διευθυντές της, τους εργαζομένους της και τους πράκτορές της από οποιεσδήποτε αξιώσεις, ευθύνες, ζημίες, κόστη και έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των δικηγορικών εξόδων, που προκύπτουν από ή σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου μας ή των υπηρεσιών μας ή την παραβίαση αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων.

6. Εφαρμογή του Δικαίου:

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις θα διέπονται και θα ερμηνευτούν σύμφωνα με τους νόμους της αρμόδιας χώρας, χωρίς να ληφθούν υπόψη οι αρχές του συγκρούσεως νόμων. Οποιαδήποτε διαφορά που προκύπτει από ή σχετίζεται με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις θα υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των αρμόδιων δικαστηρίων.

7. Αλλαγές σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις:

Μπορούμε να ενημερώσουμε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα ισχύουν αμέσως με τη δημοσίευση των αναθεωρημένων Όρων και Προϋποθέσεων στον ιστότοπό μας. Η συνεχιζόμενη χρήση του ιστότοπού μας ή των υπηρεσιών μας μετά την ανάρτηση των ενημερωμένων Όρων και Προϋποθέσεων συνιστά αποδοχή των αλλαγών.

8. Επικοινωνία:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή ανατροφοδοτήσεις σχετικά με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση wiser.real.estategr@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Wiser Real Estate. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη χρήση του ιστότοπού μας και των υπηρεσιών μας!

Wiser Real Estate